Så här fungerar det!

Sälj din ridsportutrustning på ett smart, enkelt och tryggt sätt och få mer tid i stallet. Sälj det du inte använder och bidra samtidigt till en hållbar miljö och konsumtionsutveckling.

Beställ och packa din påse

Beställ 1-3 påsar och packa dem med det du vill sälja! Tänk på att det du vill sälja ska vara:

Helt, rent, borstat och putsat
Värt minst 50 kr
Gärna struket och vikt

Trasiga, illaluktande eller håriga täcken och schabrak är inte poppis. Packa bara ner sådant som du själv skulle kunna tänka dig köpa.

Är du osäker på vad vi säljer?

Se här!

När du packat din påse

Sätt på returfraktsedeln som du får med leveransen av påsen och lämna in den till ditt närmaste PostNord serviceställe. Tänk på att packa ner dina saker med omsorg så att ingenting går sönder på vägen. Om du har något extra stort eller ömtåligt att skicka, hör av dig till oss så hjälper vi till.

När du är i stallet

Vi går igenom, sorterar och fotograferar dina saker, när vi är klara hör vi av oss till dig. Skapa ett konto hos oss om du inte redan gjort det för att kunna se alla dina annonser på din profil. Då kan du meddela oss om det är något pris eller någon information du skulle vilja ändra på, annars lägger vi ut annonserna och börjar sälja.

Dags att sälja

Dina saker annonseras ut på vår hemsida och våra sociala medier. Du kan enkelt dela dina annonser själv för att hjälpa till.

Om någon av dina saker inte hittar ett nytt hem, hamnar den på vår sida "Sista chansen". Där sänker vi priset och hoppas på att det hjälper. Skulle varan fortfarande inte bli såld, skänker vi den till välgörenhet eller lämnar den för återvinning. Självklart efter att vi kontaktat dig.

Läs mer i våra villkor här!

Dina pengar

När en vara blivit såld tar vi hand om betalning och leverans samt eventuell retur eller reklamation. När varan är levererad och betald så betalar vi ut pengarna till dig, minus våra kostnader. Du kan välja att skänka hela eller delar av din förtjänst till välgörenhet. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Vad kostar det?

Att beställa en Equipementpåse är gratis, även att skicka in den. Först när vi sålt något av dina saker tar vi betalt. Det kostar inget om vi inte säljer något.

Frågor och svar!

Hur får jag mina pengar utbetalda?

Vi betalar ut dina pengar så fort vi kan!

Vi betalar ut dina pengar via Swish. Så glöm inte att ange ett mobilnummer som är anslutet till Swish i ditt namn. Det gör du på din profil, när du loggat in.

Har du inte Swish? Hör av dig till oss så betalar vi ut direkt till ditt bankkonto istället.

Vad avgör om varan återvinns eller skänks?

Vi försöker sälja alla varor som är hela, rena och som vi värderar till minst 50 kr. Om vi efter en tid inte lyckats sälja en vara, trots att vi reducerat priset, kan vi skänka varan till välgörenhet, om ni själva inte vill ha tillbaka den.

Om vi får in en vara som är trasig, smutsig eller av annan anledning är varken säljbar eller aktuell att skänka till välgörehet, lämnar vi varan till återvinning om ni inte önskar den i retur.

Läs mer om våra villkor här.

Varför ska du sälja med oss?

Vi hoppas att vi kan få sälja dina saker vidare och låta någon annan få glädje av dem. Vi tror att vi kan hjälpa dig tjäna en slant på det du inte använder och bidra samtidigt till en hållbar miljö och konsumtionsutveckling. Men också ge någon möjligheten att hålla på med den sport vi älskar!

  • Vi annonserar alla saker här på vår egen sida.
  • Vill du hjälpa till? Dela enkelt dina annonser på dina sociala medier.
  • Vi försöker ta så bra, tydliga och ärliga bilder som möjligt.
  • Vi tar hand om betalningar, leveranser och allt annat tråkigt.
  • Dina saker är försäkrade hos oss i våra lokaler. 
  • Ge dig själv mer tid till det du tycker är kul och tjäna
    samtidigt pengar på saker du inte behöver!

Vill du vet något mer?