Sälj med oss 🎠

Så här fungerar det

Det är helt kostnadsfritt att skicka in dina saker till oss. Det kostar inget innan vi sålt något! Men allt du vill sälja med oss måste vara:

☆ Relevant för ridsporten
☆ Helt & rent
☆ Värt minst 50 kr

Helt & rent

Håriga schabrak eller illaluktande ridbyxor är inte poppis! Så det är viktigt att allt du vill sälja är så rent som möjligt. Så Innan du packar och skickar in dina saker till oss, se till att:

☆ Tvätta alla ridkläder, täcken och schabrak
☆ Borsta av och gör rent all utrustning
☆ Putsa upp träns, skor & läder

Packa, klistra & härda

Packa dina saker med omsorg och om du skickar något ömtåligt som t.ex. en hjälm, slå in den i tidningspapper eller något annat mjukt som skyddar den.

Klistra igen påsen så tajt som möjligt
Låt tejpen härda minst 2 min

Vill sälja något större, t.ex. en sadel? hör av dig så hjälper vi dig.

Skicka in

När du packat klart din påse klistrar du på fraktsedeln och lämnar in den till ditt närmsta postombud. Glöm inte att be om ditt inlämningskvitto med försändelse-id, då kan du spåra din påse.

Leveransen till oss tar ca 2-5 vardagar
Just nu har vi extra mycket att göra och tar hand om dina varor så snabbt som möjligt!
Här kan du spåra din påse

Vi säljer!

Dina saker annonserar ut här på equipement.se och för att så många som möjligt ska se dem tar vi hjälp av både sociala medier och Google, utan extra kostnad för dig!

Vi kan hästsport!
Premiumannonsering
Du kan enkelt dela dina annonser själv

Dina pengar

När något blivit sålt betalar vi ut dina pengar via Swish. Du behöver aldrig begära ut dina pengar, vara rädd att de blir omvandlade till poäng eller "brinner inne".

Automatiska utbetalningar
Följ din försäljning från din profilsida

Läs mer om hur vi hanterar dina pengar, här.

Vad kostar det?

Att beställa och skicka in en, två eller tre equipementpåsar är helt gratis. Vi tar inte betalt fören vi sålt något, då drar vi av vår kostnad från försäljningspriset av din vara.

Du får...

60%

på allt upp till 500 kr

70%

på delen av försäljningspriset över 500 kr upp till 1000 kr

80%

på delen av försäljningspriset över 1000 kr

Utöver vår kommission tar vi även ut en annonskostnad på 19kr.

Det ska vara kul att shoppa second hand

Därför är det viktigt för oss att alla saker vi säljer är i ett så bra skick som möjligt. Om några av de saker du skickat in, inte är i ett tillräckllligt bra skick för att sälja med oss, men som vi vet skulle kunna vara, kommer vi att vilja ge dem den kärlek som behövs, vilket kan medföra en extra kostnad för dig. Då hör vi av oss till dig innan vi går vidare med fotografering och annonsering.

kul!

Inte kul...

Dra

Frågor & svar

Vi har samlat några av de frågor vi ofta får om att sälja med oss. Om du har någon mer fråga så vill vi gärna höra den. Skriv till oss i chatten eller lämna ett meddelande i vårt kontaktformulär.