Vi bedömer, du bestämmer!

Så prissätter vi dina varor

När vi har tagit emot dina varor, sorterar och värderar vi dem baserat på vår erfarenhet och kunskap. Vi jämför med likvärdiga produkter som vi tidigare sålt och med information vi hittar online.

Efter att vi har sorterat, värderat, fotograferat och skapat annonser för dina varor, kommer vi att kontakta dig via mejl. Då kan du se alla dina annonser genom att logga in på din equipement. Efter att vi kontaktat dig är dina annonser dolda i 48 timmar så att du kan granska det vi skrivit och justera priset innan de släpps till försäljning.

Vi justerar priset på varje vara individuellt och genomför inga automatiska prissänkningar. Vi försöker alltid att sälja din vara för det initiala pris vi värderat den till under 30 dagar. Efter att 30 dagar passerat och din vara fortfarande inte sålts har vi möjlighet att justera priset på din vara om vi inte kommit överens om något annat med dig.

Du själv har alltid möjlighet att sänka priset på dina varor när som helst. Efter 48 timmar kan du fortfarande sänka priset på din sida, under sektionen "Mina annonser".

För både ert och vårt bästa tar vi bara emot prisjusteringar via sektionen "Mina annonser" på dina sida. Vill du veta vad din vara är värd eller komma överens om ett pris innan du skickar in den för försäljning? Kontakta oss här, så hjälper vi dig!


Du kan läsa mer om hur vi prissätter och värderar dina varor i våra villkor.

Justera priset på din vara

Du kan själv sortera priset på dina varor. Innan det släppts för försäljning kan du både höja och sänka priset. Efter att din vara släppts kan du sänka priset när som helst.

Button label

Följ din försäljning

På din sida under sektionen Mina annonser kan du följa din försäljning. Där ser du vad som sålts, vilka varor som har ett nedsatt pris och vilka som snart kommer att släppas!