Saker vi är försiktiga med

Det finns vissa saker vi inte säljer och andra vi är extra noggranna med skicket av, i listan nedanför kan du se några av de produkterna :

Produkter Anledning
Stigbyglar Vi säljer gärna dina stigbyglar så länge de är rostfria, har bra stigbygelplattor och andra detaljer som säkerhetssnoddar m.m. i ett bra skick.
Ridhjälmar Vi säljer endast ridhjälmar med uttagbar liner så att vi på ett enkelt sätt kan inspektera hjälmens skick ordentligt.
Elektriska artiklar Vi säljer gärna elektriska artiklar - Men av dem kräver vi ett extra bra skick. Produkten ska självklart fungera felfritt, men alla nödvändiga tillbehör ska följa med.
Ätbart Ätbara produkter som t.ex. hästgodis, "slickisar", m.fl. går bra att skicka in så länge de är i en obruten förpackning och fortfarande inte passerat sitt sista förbrukningsdatum.
Vätskor Väskor som pälsglans, hästlinement eller flugspray går bra att skicka in så länge de är i en obruten förpackning och fortfarande inte passerat sitt sista förbrukningsdatum.
Ridstrumpor Vi säljer gärna ridstrumpor, men endast i nyskick.
Sadelhängare Vi säljer inga typer av sadelhängare, tränshängare, trefingerkrokar och liknande produkter. Dessa produkter sorteras ut och doneras eller återvinns beroende på skick.
Tränshängare
Trefingerkrokar